Aktualizujeme: Zahynul řidič osobního auta. Při havárii s nákladním automobilem

Aktualizujeme: Zahynul řidič osobního auta. Při havárii s nákladním automobilem
ilustrační foto HZS

Jak PvNovinky informovaly, kolem deváté hodiny ráno došlo k tragické dopravní nehodě na komunikaci II/435, mezi Olomoucí a Tovačovem. Z prozatím přesně nezjištěných příčin se zde střetlo osobní a nákladní vozidlo.

"Podle prvotních informací mělo osobní vozidlo, jedoucí ve směru od Olomouce, z prozatím přesně nezjištěných příčin přejet do protisměru, kde se čelně střetlo s protijedoucím nákladním vozidlem, převážejícím náklad. Po nehodě skončila obě vozidla mimo vozovku. V obou vozidlech cestovali pouze řidiči. Při nehodě, bohužel, zemřel řidič osobního vozidla. Řidič nákladního vozidla vyvázl bez zranění," uvedla v poldne policejní mluvčí Irena Urbánková. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako to, co nehodě předcházelo a výše vzniklé škody, jsou v šetření.

"Komunikace je v současné době z důvodu šetření nehody a odstraňování jejich následků uzavřena. Policisté provádí odklon dopravy ve směru z Tovačova na Klopotovice a ve směru od Olomouce na Věrovany a Hrdibořice," doplnila mluvčí s tím, že o zprovoznění komunikace bude Policie ČR včas informovat. (ber) 

Poslat nový komentář