Policie hledá zlodějku, okradla stařenku!

Policie hledá zlodějku, okradla stařenku!
ilustrační foto PČR

 

Obvodní oddělení PČR Olomouc I šetří případ okradené seniorky. Bezmála devadesátiletou paní připravila zlodějka o 117 tisíc korun. Policie po ní pátrá a o pomoc žádá i veřejnost.

„Dne 4. listopadu 2013 kolem půl desáté zazvonila na ženu, bydlící v  Olomouci v ulici Na střelnici, s tím, že potřebuje napsat vzkaz pro sousedku,“ uvedl policejní mluvčí Josef Bednařík. 88letá seniorka ženu pozvala do bytu a ta se jí náležitě odvděčila. Z náprsní kapsy bundy uložené ve skříni v ložnici bytu ukradla 117 tisíc korun.

Podle popisu poškozené se jednalo o ženu světlé pleti kolem 30 let, výšky kolem 155 cm, štíhlé postavy, černé vlasy, kulatý menší obličej, měla pěkné zuby, mluvila plynule česky. Oblečená byla do černé bundy pod pás, na hlavě měla kapuci lemovanou světle šedým plyšem, v ruce měla bílou igelitku, ve které měla kus textilní látky, který poškozené předváděla jako ubrus.

Policie České republiky Olomouc žádá občany, kteří podle identikitu poznali osobu pachatelky, aby kontaktovali Policii České republiky na bezplatné telefonní lince 158, nebo kterémkoli obvodním oddělení. (red)

 

 

Poslat nový komentář