Neviděli jste lesního muže? Hledá ho rodina i policie

Neviděli jste lesního muže? Hledá ho rodina i policie
Foto PČR

 

Policie ČR, územní odbor Prostějov, se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po pohřešované osobě. Šestapadesátiletý Pavel Navrátil z Prostějova je nezvěstný od 26. srpna a může se pohybovat v lesích kolem Určic.

Pohřešovaný byl naposled viděn svojí matkou při odchodu z domova v úterý 26. srpna 2014 kolem deváté hodiny ráno. "Uvedl, že jde na nákup, do dnešního dne se však nevrátil a ani o sobě nepodal žádnou zprávu. Vzhledem k tomu, že má rád lesy, není vyloučeno, že se může pohybovat v jejich okolí, především v okolí Určického lesa," konstatovala policejní mluvčí Irena Urbánková s tím, že muž nemá mobilní telefon a léčí se se zdravotními problémy.

Zdánlivé stáří Pavla Navrátila  je mezi 56 – 70 lety. Je vysoký 189-190 cm, střední postavy s nachýlením napravo. Vlasy má prošedivělé, nakrátko ostříhané a je hladce oholen. Nosí dioptrické brýle. Při odchodu z domu měl na sobě modré rifle, zeleno-žlutou mikinu, modrou bundu, polobotky hnědé barvy.

Policie ČR se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po pohřešovaném. Jakékoliv informace k jeho pobytu, pohybu nebo výskytu přijmou policisté v pracovní dobu od 7 do 15 hodin na telefonní lince 974 781 326, případně kdykoliv na bezplatné telefonní lince 158. (red)

Poslat nový komentář