Objednejte si hodovou prohlídku radniční věže

Objednejte si hodovou prohlídku radniční věže
ilustrační foto Jakub Bureš

 

I v době letošních hodů bude veřejnosti zpřístupněna věž prostějovské radnice. Chcete-li se na město podívat z ptačí perspektivy, raději si prohlídku objednejte. Věž bude otevřena 12. a 13. září.

Protože je radnice stále v rekonstrukci, bude pohled z věže umožněn jen prosklenou částí v místnosti s dalekohledy. „Před vstupem do věže a galerie obřadní síně bude zároveň umístěna výstava realizovaných projektů Regionálního operačního programu Střední Morava, kde návštěvníci budou moci zhlédnout asi devět vystavených panelů. Současně bude otevřen i vstup na galerii, ze které návštěvníci uvidí do historické obřadní síně,“ vysvětluje magistrát.

Objednávky můžete činit na bezplatné tel. lince 800 900 001, e-mail: informace@prostejov.eu, osobně v provozní době v Regionálním informačním centru (zámek, Pernštýnské nám. 8) nebo na Informační službě (T.G. Masaryka 2).

Pokud nebude prohlídka plně obsazena, mohou se zúčastnit i neobjednaní návštěvníci, kteří se budou nacházet v danou hodinu před radnicí. Maximální počet návštěvníků v jedné skupině je 12 osob. Prohlídky jsou zdarma. Prohlídky se uskuteční v sobotu ve 14:00, 15:00, 16:00 hodin, v neděli v 10:00, 11:00, 14:00, 15:00, 16:00 hodin. (ber)

Poslat nový komentář