Opora Jestřábů Čuřík jednou nohou v Třebíči

Opora Jestřábů Čuřík jednou nohou v Třebíči
ilustrační foto

Nelehká ekonomická situace nutí vedení hokejových Jestřábů Prostějov ke změnám v kádru, které nastávají především v kolonce odchodů. Po Daliboru Sedlářovi, Martinu Stejskalovi, Petru Dosedělovi a Jiřím Osinovi je na odchodu z jestřábí kabiny také nejproduktivnější hráč minulé sezóny Jakub Čuřík, který se momentálně připravuje s prvoligovým týmem z Třebíče.

„Bohužel současná situace v Prostějově je taková jaká je a každý o ní moc dobře ví. Mezi Olomoucí a Prostějovem proběhly určité věci, ze kterých vzešlo, že jsem se ocitl v přípravě s Třebíčí," vysvětlil pro webové stránky Jestřábů svoji současnou situaci Čuřík.

Jeho působení v Horácké Slavii však není ještě definitivní. Kádr loňského čtvrtfinalisty play-off první ligy se teprve tvoří a jeho definitivní složení kádru  známé nejdříve v srpnu. Proto ani působení hbitého prostějovského útočníka na Vysočině ještě není definitivní.

Z dosavadních informací se však zdá, že populární „Čurda“ má do třebíčského kádru slušně našlápnuto. „Je zde pět kompletních formací, čili 15 útočníků a 10 obránců, takže konkurence je obrovská. Momentálně jsem byl zařazen do první lajny, na pravé křídlo," uvedl Čuřík pro webové stránky LHK.

O dalším osudu opory kádru Jestřábů vás budeme informovat.

(red)

Poslat nový komentář