Březen a duben bude v Prostějově patřit mládežnickému hokeji

Březen a duben bude v Prostějově patřit mládežnickému hokeji
Prostějovský zimní stadion byl již v prosinci loňského roku dějištěm Mezinárodního předvánočního turnaje 2.tříd. V březnu a dubnu uvidí další čtyři mládežnické turnaje.

Hned čtyři mládežnické turnaje se v březnu a dubnu uskuteční na prostějovském zimním stadionu.

Prvním je ve dnech 23.-24. března 2013 turnaj „O pohár malého Jestřába“ pro hráče mladší osmi let. Potvrzenými týmy jsou zatím kromě domácích ještě AZ Havířov a HC Černošice.

O týden později, 30.-31. března 2013, se pak na prostějovském zimním stadionu uskuteční Moravia Open Cup pro hráče mladší devíti let. Kromě domácího Prostějova na něm budou k vidění týmy Hvězda Praha, Slezan Opava, Technika Brno, Kobra Praha, Hockey Academy Trenčín, Černošice, Vajgar Jindřichův Hradec, Lvi Břeclav, Žďár nad Sázavou, Slavoj Zbraslav, Studénka, Hamr Select Team, Tachov, Kometa Brno a Warrior Brno.

Další víkend, 6.-7. dubna 2013, přijedou do Prostějova týmy z Tábora, Vítkovic, polského Jastrzebie a Přerova na turnaj třinácti- a čtrnáctiletých hokejistů. Posledním, avšak nikoliv co do důležitosti, bude mezinárodní turnaj hráčů ve věku 15 a 16 let ve dnech 12.-14. dubna 2013, kterého se zúčastní týmy ze šesti zemí světa. Kromě českých – Prostějova, Hvězdy Praha a dvou týmů Hamr Select, pak týmy ze Slovenska (Slavia Bratislava, Slovak Hockey Academy a MŠK Púchov), Švýcarska (HC Davos), Maďarska (MAC Budapešť), Německa (EAH Select Team) a Polska (Prorink Stars Select Team).

(zkl)

Poslat nový komentář