Víme první: Mělo by zůstat osm Jestřábů

Víme první: Mělo by zůstat osm Jestřábů
Michal Černý, který je dokonce postavou v jedné z počítačových her, by měl v Prostějově zůstat, zdroj: http://nhl-mods.webnode.cz/

Prostějovští hokejoví Jestřábi po změně vedení sestavují kádr na novou sezónu. PvN se podařilo pátráním v hokejových kruzích zjistit pravděpodobná jména osmi hráčů, kteří v Prostějově mají zůstat.

Z osvědčených hráčů Prostějova mají podle informací ověřených z několika zdrojů zůstat mezi Jestřáby i pro příští sezonu Lukáš Duba, Michal Černý, David Šebek, Jan Kolibár, Robert Jedlička, David Zachar, Michal Tomiga a Martin Kryl.

 

Přijde hráč z extraligy!

Z nových posil je údajně jistý příchod útočníka Sparty Praha Aleše Luňáka, který je synem nového generálního manažera LHK Jaroslava Luňáka. Luňák mladší letos nastoupil k sedmi zápasům v extralize za Spartu a vstřeili v nich jednu branku mistrovské Plzni.  Kromě Sparty Luňák nastupoval v prvoligových Litoměřicích, kde hrál  24 utkání, v nichž si připsal 4 kanadské body za 4 asistence.

Od ledna pak Luňák byl na hostování v extraligovém Mountfieldu České Budějovice, kde ale vyšel v pěti zápasech střelecky naprázdno.

 

Kdo dál?

Kromě Luňáka se počítá ještě s příchodem dalších posil. zaznívají například jména olomouckých hráčů Nedbálka a Venkrbce.

PvN pro Vás jistě brzy zjistí další žhavé novinky z prostějovského klubu. 

Poslat nový komentář