Soupiska Jestřábů se plní, do Prostějova přijde Rozum i Jurík

Soupiska Jestřábů se plní, do Prostějova přijde Rozum i Jurík
ilustrační foto

PvNovinky jako první informovaly o základu kádru hokejových Jestřábů pro příští sezonu. Nyní se již soupiska prostějovského hokejového klubu ale plní dalšími zvučnými posilami. 

Jasno již je v brance, kde avizovanou posilu ze Lva Praha Ondřeje Kociána, doplní prostějovský odchovanec Lukáš Vydržel. Do třetice by za Prostějov měl chytat brankář s netypickým jménem Kevin Rozum, který přichází z širšího kádru extraligového Zlína.

Mladí sparťani do obrany

Do obrany přijde hned několik hráčů  se zkušenostmi z extraligové Sparty. Obránce Jan Veselý dokonce hrál v rudém dresu zápasy proti IFK Helsinky,  HV 71 nebo Jokeritu. Mladý obránce Filip Švaříček, který také přichází ze Sparty Praha, má na svém kontě jeden extraligový start, ale také stříbro a bronz z extraligy juniorů.

Bomba pro útok

Ještě větší zvuk ovšem má první posila do útoku. Tou se stal Juraj Jurík, který do Prostějova přestupuje po třech letech ve slovenském extraligovém celku Skalica.

A to podle informací PvN zdaleka není všechno. O dalších zvučných jménech do kabiny Jestřábů Vás budeme samozřejmě informovat.

Komentáře

Patříme do Extraligy!!! PV forever

pořádný komentář

asdfa s

Poslat nový komentář