Jestřábi proti Zubrům zvládli i odvetu

Jestřábi proti Zubrům zvládli i odvetu
ilustrační foto LHK Jestřábi

 

Ačkoliv v prvním utkání v rámci přípravy přejeli Prostějovští svého soupeře 6:2, na prostějovském ledě už to tak jednoznačné nebylo. Ii tak dokázali Jestřábi neinkasovat a zvítězit 2:0.

První část utkání příliš hokejové krásy nenabídla, často se vylučovalo, ale nikdo nedokázal své přesilovky zužitkovat. První velkou šanci měl až v úvodu druhého dějství Venkrbec, ten svůj únik ovšem zakončil do tyče. Jediná další zajímavá věc do poloviny utkání se odehrála v prostějovském brankovišti, kde v půlce zápasu Kociána nahradil Lukáš Vydržel a připsal si tak první start v nové sezóně. Od poloviny utkání už začali Jestřábi přebírat otěže zápasu, nejprve poslal jedovatou střelu ke Sklenářovi Malý a o pár minut později už se domácí radovali, když puk za záda přerovského gólmana procpal Mašek.

 

Co se Matoušovi Venkrbcovi nepovedlo na začátku druhé části, se mu povedlo z kraje třetí, kdy v oslabení ujel s Markem Indrou a zakončil za záda Sklenáře. Největší šanci za Přerov měl Kratochvíl, který trefil tyčku, na víc se Přerov nezmohl a tak Jestřábi doma uhájili vítězství 2:0.

Radim Nemela, student SOŠPO Prostějov

Poslat nový komentář