Hokejisté odjíždí z Benátek s prázdnou

Hokejisté odjíždí z Benátek s prázdnou
ilustrační foto

 

Přestože při pohledu na poslední výsledky hokejistů z Benátek nad Jizerou mohli fanoušci Jestřábů k tomuto zápasu vzhlížet s optimismem, nakonec z něj hokejisté Prostějova nevytěžili ani bod. Rozhodla první třetina, kde třikrát inkasovali, přestože náskok domácích stáhli vyrovnat se jim nepovedlo a prohráli 4:2.

Díky katastrofickým čtyřem minutám v úvodním dějství bylo prakticky po zápase velmi brzy, nejprve skórval za domácí v deváté minutě Bittner, ve třinácté přidali dvě branky Pabiška a Dlouhý, čímž vyhnali Šimbocha z brány. Jestřábi sice dokázali ve druhé části snížit, když se trefil Kubica, ale ve třetí třetině Benátky využili přesilovku a opět odskočili, na dostřel dvou branek sice dostal Jestřáby ještě Stejskal, ale víc už Prostějov nezvládl.

Jelikož Most v páteční předehrávce zvítězil, a Hanáci podlehli v Benátkách, tak je od dvanácté pozice dělí již dvanáct bodů, šanci přiblížit se k vyšší příčce a utéct poslednímu Havlíčkovu Brodu budou mít Jestřábi už v pondělí, kdy přivítají Ústí nad Labem.

Radim Nemela, student SOŠPO

Poslat nový komentář