Peklo na stadionu. Zápas nedohrán!

Peklo na stadionu. Zápas nedohrán!
Foto L. Tesař
Další fotky: 
Peklo na stadionu. Zápas nedohrán!
Peklo na stadionu. Zápas nedohrán!

 

Utkání z havířovským AZetem probíhalo pro Jestřáby fantasticky, po čtyřiceti minutách vedli 3:0 a na ledě překvapivě měli dost navrch. Nicméně před začátkem druhé třetiny skupina havířovských chuligánů vtrhla pod domácí tribunu, kde se strhla šarvátka mezi nimi a domácími, která nakonec přešla v boj hostů s pořadatelskou službou, jenž vyeskaloval ve vyvedení fanoušků AZetu ze stadionu a předčasné ukončení utkání.

Samotný zápas hrající se do čtyřicáté minuty ve vynikající atmosféře začal výborně pro Hanáky, kteří šli do vedení zásluhou kapitána Lukáš Duby. I ve zbytku třetiny byl Prostějov lepší, ale náskok nezvýšil. To se změnilo ve druhé části, kdy doklepl puk do sítě Lukáš Luňák a na stadionu bylo ještě veseleji. Radost domácích fanoušků ještě narostla po třetí brance, kterou šikovnou tečí vsítil nový hráč v dresu Jestřábů Lukáš Krejčík. Poté před začátkem posledního dějství došlo k již zmíněné potyčce a zápas byl nakonec sudími předčasně ukončen za stavu 3:0, i když havířovský Sztefek prosil fanoušky, aby se uklidnili a nechali zápas hráče dohrát.

Nicméně ani tato výzva nepomohla a po vyvedení hostujících příznivců byl zápas ukončen, domácí hráči přijeli fanouškům poděkovat a užili si vítěznou děkovačku, jenže skutečnost nakonec může být trochu jiná. Domácí sice vedli o tři branky a zřejmě by zápas dotáhli k vítěznému konci, ale jelikož domácí pořadatelská služba nezvládla zápas, je velice pravděpodobné, že se nakonec utkání bude kontumovat ve prospěch hostů, i když to byli právě jejich příznivci, kvůli nimž se utkání ukončilo.

Radim Nemela, student SOŠPO Prostějov

Komentáře

Radim Nemela by měl vědět, že utkání by měli vyhrát naši, a ne Havířov. A pokud to neví, tak radši nepsát nic, než kraviny...

Poslat nový komentář