Z Šumperka Jestřábi body nedovezli

Z Šumperka Jestřábi body nedovezli
ilustrační foto

 

Prostějovští hokejisté již vstoupili do části sezóny, kdy pro ně každý bod má cenu zlata, přestože v Šumperku podali bojovný výkon, nedokázali vstřelit ani jeden gól a Drakům podlehli 3:0.

Hanákům vstup do utkání nevyšel a inkasovali hned ve druhé minutě, narozdíl však od prvního zápasu na půdě Šumperka se nyní Jestřábům nepodařilo okamžitě srovnat a v průběhu první třetiny byli domácí aktivnější, Prostějov však podržel skvělý Šimboch. Ve druhé třetině už byla aktivita Jestřábů vyšší, ale větší šance se objevovaly pouze sporadicky a když už ano, chyběla Jestřábům přesnost nebo štěstí. Pro jestřábí neefektivitu tak ve druhé části branka nepadla.

V duchu dějství druhého se neslo i to třetí, opět marné dobývání branky Koutského, jehož neúspěšnost byla potrestána, když čtyři minuty před koncem Šimbocha překonal Žalčík. Závěrečný tlak Hanáků už mnoho nepřinesl a nakonec v poslední vteřině upravil skóre na konečných 3:0 střelou do prázdné branky Moskal. Jestřábi jsou však díky prohře Havlíčkova Brodu stále o tři body předposlední.

Radim Nemela, student SOŠPO Prostějov

Poslat nový komentář