Jestřáby povede vstříc nové sezóně Kamil Přecechtěl!

Jestřáby povede vstříc nové sezóně Kamil Přecechtěl!
ilustrační foto LHK Jestřábi

 

Přestože informací z dění u hokejových Jestřábů nyní přichází pomálu, jedna věc je nyní již jasná. Koučem A-týmu pro nadcházející sezónu bude pamětníkům modrožlutého HC Prostějov jistě dobře známý - Kamil Přecechtěl!

Přecechtěl strávil posledních dvanáct let své trenérské kariéry vedením mládežnických celků v sousední Olomouci, kde nasbíral zkušenosti s koučováním juniorské a dorostenecké extraligy, k trénování mužů se vrací po delší době. Svůj přesun do Prostějova sám okomentoval tím, že po více než dekádě koučování mladých hokejistů již potřeboval změnu a nabídka od Jestřábů přišla v pravou chvíli.

Kamil Přecechtěl však pro ty, co navštěvují prostějovský zimák již více let, není neznámou postavou. Byl to právě on, kdo v sezóně 2002/2003 dovedl tehdejší HC Prostějov přes Mladou Boleslav až do semifinále play-off, kde nakonec tehdejší Přecechtělův výběr padl s Kladnem. Je tak posledním koučem, který s Prostějovem hrál play-off v první lize. Fanoušci samozřejmě doufají, že se tato legendární sezóna zopakuje.

Složení týmu je samozřejmě zatím ve fázi jednání, nicméně jisté je, že letní příprava týmu začne 11. května. Další věcí, která je již známa delší dobu, je, že se v ní neobjeví bývalý kapitán týmu Lukáš Duba, který pověsil brusle na hřebík. U týmu ovšem zůstane, jeho popis práce však nyní bude jiný, populární "Kuželka" bude v nadcházející sezóně plnit roli kustoda.

Radim Nemela, student SOŠPO Prostějov

Poslat nový komentář