U zimního stadionu vznikne nové parkoviště

U zimního stadionu vznikne nové parkoviště
ilustrační foto ber

Rada města Prostějova schválila zpracování projektové dokumentace pro investiční akci „Parkoviště u Zimního stadionu“. V ulici Josefa Lady by mělo časem parkovat 120 aut.

Dlouhé kolony zaparkovaných aut a zablokované příjezdové cesty v době konání hokejových utkání donutily Magistrát města Prostějova k umístění zákazových dopravních značek. Řešení ale není konečné, město už pracuje na vybudování parkoviště v blízkosti zimního stadionu, podél ulice J. Lady.

„Pustíme se do vypracování projektové dokumentace. Tyto práce si vyžádají zhruba dvě stě tisíc korun,“ konstatoval první náměstek primátorky Zdeněk Fišer. Parkoviště pro 120 aut by mělo vzniknout ve dvou etapách. „Náklady na stavbu odhadujeme zhruba na 4 miliony korun plus náklady na dopravní napojení,“ dodal Fišer. (ber)

Komentáře

Parkoviště za Intersparem je dodnes nevyužito. Dokázal bych si představit, že by i takto to šlo vymyslet.

Kdybyste raději místo lezení do [zakázané slovo] napřeli síly na severní obchvat. Za mrzké 4 miliony byste měli vykoupenou převážnou část pozemků I. etapy a mohlo by se stavět. Doufám, že se proberete, děláte to pro hokejové fanoušky a v příštích volbách ten [zakázané slovo] ani PéVéčko nebude potřebovat voliče, jsa v [zakázané slovo].

Poslat nový komentář