Fanoušci po derby napadli hokejové funkcionáře, uvádí zaslané prohlášení

Fanoušci po derby napadli hokejové funkcionáře, uvádí zaslané prohlášení
ilustrační foto

Páteční souboj mezi LHK Jestřábi Prostějov a Zubry z Přerova nebyl zřejmě zdaleka jediný, který se ve večerních hodinách na prostějovském zimním stadionu odehrál.

Podle prohlášení, které nám zaslali funkcionáři LHK Jetřábi z.s. (organizace mající na starosti hokejovou mládež, ale nikoli mužstvo dospělých), "si pár minut po skončení zápasu skupinka cca 15 fanoušků prostějovských Fans of Prostějov počkala, až se tribuny vylidní a poté zavítala do zasedací místnosti klubu LHK, kde se nacházeli zástupci vedení klubu, funkcionáři a trenéři".

V prohlášení se dále uvádí: "Po rozumné snaze dostat fanoušky z místnosti vyhrazené pro soukromé účely přišlo z řad fanoušků hlasité skandování a výhružky. To vzápětí doprovázelo fyzické napadení trenérů, funkcionářů klubu a rozhodčího z českého svazu, který v místnosti tisknul zápis o utkání. Situaci musela yřešit ochranka, která oba tábory od sebe odtrhla. Kvůli drtivé přesile fanoušků museli někteří členové LHK navštívit prostějovskou ambulantní pohotovost. Celou situaci řeší Policie České republiky".

PvNovinky se obrátí právě na Policii ČR, aby o incidentu popsaném v prohlášení získali další informace. O případu vás budeme nadále informovat. (red)

Komentáře

Vždyť jde o hovno :D

To jsou hovada a ne fanousci. IQ na bodu mrazu co od takovych cekat? Nic. Izolovat a zavrit do prasecaku

AŤ JE PRAVDA KDEKOLIV, JE NA ČASE ZAMEZIT PŘÍSTUPU VEŘEJNOSTI NA HOKEJ A TO Z TĚCHTO NEODISKUTOVATELNÝCH DŮVODŮ:

1. Téměř každé hokejové utkání s sebou přináší přinejmenším narušování veřejného pořádku, od drobných potyček, přes závažné rvačky a útoky, které vyžadují nejen zásah policie, ale kvůli rozsahu poranění i příjezd sanitek zdravotnické záchranné služby.

Z materiálních škod připomeňme naprosto zdemolované nedávno rekonstruované záchodky na zimním stadionu (a položme otázku politikům, zda mají takovéto investice smysl).

2. Asistence policie - tato složka Integrovaného záchranného systému zde nasazuje síly a prostředky mimo běžný výkon služby. Příslušníci jsou tedy nadprůměrně hodnoceni - přesčasy... (což jim nezávidím a více peněz rozhodně přeju) Pohled na prostor kolem stadionu rozhodně nepřipomíná sportovní událost, spíše bitevní pole. Autobusy fanoušků doprovází antony policejních těžkooděnců - člověk má pocit, že dochází k transportu nějakých masových vrahů. Během a po skončení zápasu řeší policie x incidentů, dochází prokazatelně k demolování laviček, odpadkových košů po celém městě atd. Tohle vše platíme my, daňový poplatníci !!! Z pohledu občana, který hokej navštíví jednou za život nebo vůbec, je ,,podpora" tohoto druhu ,,zábavy" sakra drahá !!! Přitom vás při pouhém nahlášení krádeže kola policista upozorní na jejich omezený rozpočet, síly a prostředky - ,,jsme tu přes den jen dva". S dvoukolovým vozítkem se tedy můžete rovnou rozloučit, protože zkrátka ,,nejsou prachy" !!!

NEPŘIJDE VÁM TOTO PLÝTVÁNÍ PENĚŽI? NECHYBÍ NÁM NÁHODOU TŘEBA OBCHVAT? NEOCENILI BYSTE LEPŠÍ SILNICI? A OBYVATEL ŘIDIČŮ JE V PROSTĚJOVĚ DALEKO VĚTŠÍ PROCENTO !!!

Poslat nový komentář