Obrazem: Jestřábi deklasovali Bobry

Obrazem: Jestřábi deklasovali Bobry
Další fotky: 
Obrazem: Jestřábi deklasovali Bobry
Obrazem: Jestřábi deklasovali Bobry
Obrazem: Jestřábi deklasovali Bobry
Obrazem: Jestřábi deklasovali Bobry

Oproti minulému setkání těchto dvou soupeřů ve Valašském Meziříčí to dnes vypadalo naprosto odlišně. Prostějov dnes Bobry naprosto přestřílel a hosty nezachránil ani skvěle chytající Slovák. Právě Jiří Slovák, bývalý gólman Jestřábů, si i přes pět inkasovaných branek vysloužil od diváků potlesk a skandování svého jména.

 

 

V první třetině to vypadalo, že se bude utkání ve Valmezu opakovat i v Prostějově. Domácí tlačili, ale všechny jejich akce skončili buď mimo bránu, nebo u Slováka. Jestřábi hned na úvod třetiny nevyužili přesilovku. Bobři hráli velmi tvrdou hru a naráželi hráče na mantinely. V 15. minutě se v obrovské šanci před Slovákem octnul Duba se Zacharem, ale Slovák zalehl puk a znemožnil jakékoliv dorážky. Byť se hrál v první třetině velmi rychlý hokej plný slibných akcí, gól jsme padnout neviděli.

 

 

To druhá třetina byla naprosto jiného rázu. Ve čtvrté minutě využil přesilovku Čuřík. O dvě minuty později ve vlastním oslabení a signalizovaném trestu pro hostující tým, sklepl Dubovu střelu do brány Kumstát. O necelou minutu přidal další gól Žajgla, který unikl obraně Bobrů a sám prostřelil Slováka. Podobný gól, také ze samostatného úniku, proměnil o deset minut později Kumstát, který si připsal druhý gól v zápase. Druhou branku si o chvíli později připsal i Petr Žajgla, který nasměroval Šebkovu střelu za Slovákova záda.

 

 

Na třetí třetinu hosté vystřídali gólmana. Namísto Slováka hájil klec Bobrů Václav Vlachynský. Ten inkasoval gól v 7. minutě třetí třetiny. David Zachar si najel z kruhů a upravil skóre na 6:0. Poslední branku v zápase vstřelil Jakub Čuřík. Obránce špatně rozehrál, k puku se dostal Čuřík a Vlachynského bez větších obtíží překonal. LHK Jestřábi Prostějov - HC Bobři Valašské Meziříčí 7:0.

 

 

LHK Jestřábi Prostějov: Taťák (Musil) - Kumstát, Doseděl, Osina, Kolibár, Peštuka, Paška, Tomiga, Finkes - Stejskal, Duba, Smejkal, Ševčík, Černý, Žajgla, Čuřík, Šebek D., Stráněl, Zachar¨

HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Vlachynský) - Ambruz, Balga, Blažek, Bokroš, Dostál, Dvořák, Hartmann, Kopecký, Linduška, Martiník, Mikel, Musil, Ovšák, Knebl, Varga Martin, Varga Miroslav, Varga David, Vašut, Vodný, Zábojník

 

 

-vil-

Poslat nový komentář