Chcete vědět, co vás čeká v lásce v roce 2016? Čtěte!

Chcete vědět, co vás čeká v lásce v roce 2016? Čtěte!
ilustrační foto internet

Zeptali jsme se rozmarných hvězd, jaké karty nám vyloží v roce 2016. Potkáme osudovou lásku, nebo si budeme dál užívat single života? Odpovědi vás možná překvapí. Dnes se dozvíte, co čeká berany, býky, blížence, raky, lvy a panny.

Beran (21. 3. – 20. 4.)
Od poloviny února nastane pro Berany velmi vzrušující období. Vaše sny a naděje se pravděpodobně vyplní, a čeká vás i milostný románek. V květnu se možná nevyhnete pracovním změnám, které naruší vaše touhy po randění a budete muset vynaložit mnoho úsilí ke zvládnutí nepříjemného konfliktu. Od září do prosince bude váš milostný život spojený s cestováním a rozuzlení se dočkáte právě v prosinci.

Býk (21. 4. – 20. 5.)
Komu hvězdy předurčily nejohnivější milostné vzplanutí v roce 2016? Přece vám, ze kterých se stanou naprosto neodolatelní býci. Udržujte si pozitivní pohled na vztahy a plánujte zážitky nabité léto. I nadále buďte společenští a obklopujte se přáteli a blízkými. Akceptujte svého partnera takového, jaký je a budete mít nad sebou stále blankytně modrou oblohu.

Blíženci (21. 5. – 20. 6.)
Začátkem roku se může vyplnit slib nebo přání, na které jste dlouho čekali. Pokud nemáte partnera, můžete počítat s roztomilým flirtem. Pokud jej máte, dávejte si pozor kolem 5. Ledna, protože to z vás bude přitažlivost doslova sálat. Po 23. srpnu se ve vašem životě objeví někdo zdaleka, kdo ozáří váš milostný život až do konce roku. No a v prosinci se můžete těšit na svatbu.

Rak (21. 6. – 22. 7.)
V první řadě vás budou zajímat praktické věci a lásce dáte průchod až koncem března, kdy můžete potkat tajného milence či milenku. Bude to hektické období plné cestování a vyřizování neodkladných záležitostí. V polovině srpna by se mohlo prohloubit nedorozumění mezi vámi a partnerem, které může dospět až k rozchodu. Nebuďte smutní, už říjnu potkáte velmi zajímavé lidi.

Lev (23. 7. – 22. 8.)
Plánujete v roku 2016 uzavřít manželství? Čeká vás hodně romantiky, ale i intriky, které vás znejistí. Koncem března máte naději na vytvoření nového přátelství. Pokud jste sám, může se z něj vyvinout láska s neobyčejným člověkem. Srpen rozhodne, jestli tento vztah přetrvá. Ideální je na hledání lásky říjen, pokud ale budete právě ve vztahu, vaše sny mají šanci se naplnit.

Panna (23. 8. – 22. 9.)
Od začátku roku budete mít skvělou náladu a stanete se hvězdou společnosti. Na jaře dostanete pozvání na výlet na místo, kde jste nikdy nebyli a věci se zde rozjedou správným směrem. V druhé polovině srpna bude vaše charisma tak velké, že se za vámi otočí opravdu každý. V listopadu vás čeká změna, která může mít podobu uzavření manželství. (ber)

Poslat nový komentář