Čeká nás rok Ohnivé opice. Po šedesáti letech přinese mimořádné štěstí

Čeká nás rok Ohnivé opice. Po šedesáti letech přinese mimořádné štěstí
dao-fengshui.eu

Oslava nového čínského roku nás čeká 22. ledna. Podle Číňanů bude šťastný, protože je ve znamení opice, navíc ohnivé. Naposledy byl rok ohnivé opice v roce 1956, další nastane opět za 60 let. Pokud chcete už dnes vědět, co vás čeká a na jaké změny v životě se připravit, čtěte.

Rok Opice přinese hodně otevřenosti, inovací, tolerance a mimořádně pozitivních změn. Každý z nás dostane příležitost zlepšit se v mnoha oblastech.
I do milostného života zafouká vítr změn. Ať je vaše aktuální vztahová situace jakákoli, čekejte radikální zlepšení. Osamělí by měli vylézt z ulity, hledat spřízněnou duši a věřit vlastním pocitům.Ti, kdo už párem jsou, mohou očekávat, že jejich pouto ještě zesilní. Rok Ohnivé opice přeje svatbám a plodnosti, takže se můžete těšit na radostnou událost v podobě příchodu potomka.
I pro vaši kariéru a pracovní úspěchy může být rok Ohnivé opice rozhodující jako žádný předtím. Pokud dlouho čekáte na splnění svých snů a nikdy jste nesebrali sílu je realizovat, udělejte to teď – hvězdy vám přejí.
Rok Opice je zároveň vhodný na budování staveb a koupi nemovitostí. Obzvlášť se bude dařit výrobcům, řemeslníkům, učitelům, sociálním pracovníkům a výzkumníkům.
Rok 2016 bude přát finančním záležitostem a rozvoji podnikání. (ber)

Poslat nový komentář