Chcete vědět, co vás čeká v lásce v roce 2016? Část dvě

Chcete vědět, co vás čeká v lásce v roce 2016? Část dvě
ilustrační foto internet

Zeptali jsme se rozmarných hvězd, jaké karty nám vyloží v roce 2016. Potkáme osudovou lásku, nebo si budeme dál užívat single života? Odpovědi vás možná překvapí. Dnes se dozvíte, co čeká váhy, štíry, střelce, kozorohy, vodnáře a ryby.

Váhy (23. 9. – 22. 10.)
Pokud chcete dělat v lásce pokroky, usmívejte se, buďte milí a dávejte okolí najevo své pocity. Od poloviny února do konce března vás bude obklopovat magické charisma. Pokud máte partnera, ale vztah chřadne, dejte si od sebe třeba cestovní přestávku. V říjnu budete mít hodně důvodů k optimismu a v listopadu může váš letošní rok skončit když ne hned svatbou, tak společným bydlením.

Štír (23. 10. – 22. 11.)
Věnujte se dál sportu a rozvíjejte společenské kontakty. V březnu vás totiž čekají nové možnosti, začne po vás toužit opačné pohlaví. Vaše milostné vztahy rozkvetou zejména v květnu, kdy budete čelit i pracovním výzvám. Nejmagičtější pro vás bude konec roku, kdy do vašeho života vstoupí nová láska, nebo objevíte krásu té současné.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)
Začátkem roku se obklopujte lidmi se stejnými životními postoji. Právě mezi nimi můžete najít osudovou lásku. Pokud v květnu potkáte někoho výjimečného, z lásky se radovat nebudete – nebude totiž fungovat chemie. Netlačte na pilu, pokud si chcete někoho najít, protože Amor vystřelí svůj šíp ve správný čas.

Kozorožec (22. 12. – 20. 1.)
Po nástupu nového roku budete mít chuť cestovat a potkávaje s lidmi. Navazujte nová přátelství, které můžete v druhé polovině roku zúročit. Láska vám může vstoupit do cesty v dubnu, nové vyhlídky na milostné dobrodružství čekejte v srpnu. Ke konci roku vás může příjemně překvapit výsledek rande naslepo.

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)
Osoba, do které se začátkem roku šíleně zamilujete, nebo kterou velmi milujete, pro vás bude první měsíce prioritou. Nejlepší dny na splnění romantických snů jsou 9. leden, 20. červenec a 7. říjen. Bude vás těšit i popularita a uznání. V červnu vám budou hvězdy nakloněny a můžete plánovat svatbu. Ti, kdo jsou sami, by mohli potkat svého vyvoleného v srpnu.

Ryby (20. 2. – 20. 3.)
Po Novém roce buďte připraveni na náhlé setkání nebo cestu, která může být předehrou k nové a vzrušující romantice. Pokud partnera máte, počítejte se zlepšením vztahu. Prvních osm měsíců roku bude osobně i profesionálně vzrušujících. Začátkem července se na vás usměje láska a vaše touha po svatbě se může vyplnit. Ke konci roku půjdete tvrdě za svými cíli. (ber)

Poslat nový komentář