Recenze: Hotel a školka pro psy v Kostelci na Hané

Recenze: Hotel a školka pro psy v Kostelci na Hané
Foto Hotel a školka pro psy
Další fotky: 
Recenze: Hotel a školka pro psy v Kostelci na Hané

Do redakčního e-mailu nám přišlo poděkování na Hotel a školku pro psy v Kostelci na Hané. Spokojená zákaznice Dagmar nás požádala o vydání její receze.

"Potřebujete pohlídat svého psího kamaráda? Jedete na dovolenou a nevíte co se psem? Bez obav a s důvěrou se obraťte na Hotel a školku pro psy Dalmond v Kostelci na Hané. Její majitelka, Lucie Divišová, s celou svojí rodinou se s láskou a pečlivostí o vašeho psího mazlíčka postará. Nejenže se postará, aby byl váš pejsek nakrmen a nic mu nechybělo, ale s pejsky dělá různé aktivity, chodí s nimi na procházky. Pejsci obývají jedno patro domu, kde mají naprostý komfort, spoustu hraček a tu nejlepší péči. Na přání majitele Lucie zařídí a zorganizuje narozeninovou  oslavu pro vašeho psího miláčka, upeče dort a různé pamlsky a pejsek si užije svůj den spolu s ostatními psími kamarády. Už několik let organizuje také vánoční pesídky. Výtěžek z té poslední věnovala Lucie Divišová pro onkologicky nemocnou dívenku Leničku, které splnila její sen - pobyt u koní. Je znát, že Lucie miluje svoji práci, což je zřejmé na jí svěřených pejscích, kteří se do školky za tetou moc těší", napsala nám paní Dagmar.

"Jsem s přístupem paní Lucie velmi spokojená, dovolte mi tedy podělit se o své zkušenosti s vašimi čtenáři", dodala Dagmar.

Doufáme tedy, že i vy máte podobné zkušenosti jako naše čtenářka? (red)

Poslat nový komentář