Kdo vyhrál volňásky na EXIT GAME?

Kdo vyhrál volňásky na EXIT GAME?
ilustrační foto Exit game

 

Hledáte nové dobrodružství, které prožijete se svou rodinou, nebo jste již unaveni z běžně dostupných forem zábavy s kamarády? Pak vyzkoušejte Exit Game. Tahle interaktivní hra je nezapomenutelným zážitkem, který vás a vaši rodinu či kamarády vtáhne do dobrodružství, na které nikdy nezapomenete. Otestujte si své schopnosti a týmovou spolupráci a pokuste se uniknout za 60 minut. 

Pokud jste se již otestovali své schopnosti a kreativní myšlení ve virtuálním světě počítačových her, Exit Game vám nabízí stát se součástí reálného příběhu a navíc možnost tento příběh vytvářet. Exit Game nabízí sofistikovanou hru se záhadami na vysoké úrovni, které jsou výzvou i pro ty nejlepší hráče. „Cílem je rozluštit kódy a šifry, využít všechny indicie a dostat se ven za méně než 60 minut. Pokud vám to nestačí, můžete zkusit zlomit rekord Exit Game a dostat se ven v nejrychlejším čase,“ říká Jakub Svoboda.Exit Game se nachází v samém centru Olomouce. „Nabízíme návštěvníkům 60 minut jedinečné, "neokoukané" zábavy a vzrušení,“ dodává Svoboda. Více informací o této interaktivní hře je k dispozici na www.exitgameolomouc.cz.

Ač to pro nás bylo překvapivé, takovýmto hrám moc nerozumíme, soutěžících byla pořádná hromada. A kdo že vyhrál volnou hru v Olomouci? Lubomír Klus a Nikol Prýglová. Gratulujeme! (red) 

Poslat nový komentář