Sovinec zve na Přízrak z Temné věže. Soutěžte o vstupenky!

Sovinec zve na Přízrak z Temné věže. Soutěžte o vstupenky!
ilustrační foto

Ve dnech 19. a 20. srpna se na hradě Sovinci uskuteční celodenní program s názvem Přízrak z Temné věže. Čekají vás pověsti a šermířské příběhy ze života Karla IV. Soutěžte o vstupenky!

Po oba dny účinkují těžkooděnci v plné zbroji Memento Mori, kteří připomenou znamenitý šermířský příběh Posel míru. Famózní šermíři Bibus Spiritus srdečně zvou na novou šermířskou pověst Černá rota. Divadelní a šermířská společnost D.B.S odehraje nejúspěšnější šermířskou komedii Prokleté dědictví. Skupina historického šermu Valmont představí šermířskou pověst ze života Karla IV. Král přichází. Pro nejmenší jsou připraveny loutkové pohádky divadla Kašpárkův svět.

„V sobotu návštěvníky navíc čeká v době od 17:45 do 22 hodin napínavý večerní program zakončený ohňovou show,“ zve hofmistr Mlok.

Program oba dny začíná v 9:10 hodin, v neděli končí v 17:30 hodin, v době od 9:30 až do 17 hodin jsou každých 30 minut prohlídky hradu s průvodci v dobových kostýmech.

Pokud se na Sovinec chcete podívat zdarma, postačí, když do 17. srpna napíšete na e-mail redakce redakce@pvnovinky.cz odpověď na otázku, v čím majetku hrad je? Odpověď označte v předmětu SOVINEC. Pro čtyři vylosované máme rodinné vstupné pro dva dospělé a tři děti. (ber) 

 

Poslat nový komentář