Chcete jedno rodinné vstupné na zítra na Sovinec? Neváhejte!

Chcete jedno rodinné vstupné na zítra na Sovinec? Neváhejte!
ilustrační foto Sovinec

Ve dnech 19. a 20. srpna se na hradě Sovinci koná celodenní program s názvem Přízrak z Temné věže. I zítra na vás tedy čekají pověsti a šermířské příběhy ze života Karla IV. S Prostějovskými vstupenkami jste soutěžili o vstupenky a jedna z výherkyň náhle onemocněla.

Po oba dny účinkují těžkooděnci v plné zbroji Memento Mori, kteří připomenou znamenitý šermířský příběh Posel míru. Famózní šermíři Bibus Spiritus srdečně zvou na novou šermířskou pověst Černá rota. Divadelní a šermířská společnost D.B.S odehraje nejúspěšnější šermířskou komedii Prokleté dědictví. Skupina historického šermu Valmont představí šermířskou pověst ze života Karla IV. Král přichází. Pro nejmenší jsou připraveny loutkové pohádky divadla Kašpárkův svět.

Program oba dny začíná v 9:10 hodin, v neděli končí v 17:30 hodin, v době od 9:30 až do 17 hodin jsou každých 30 minut prohlídky hradu s průvodci v dobových kostýmech.

Pokud chcete získat rodinné vstupné, které čítá dva dospělé a tři děti, napište si o ně ihned na e-mail Prostějovských novinek redakce@pvnovinky.cz. Nejrychlejší z vás zítra vyrazí na akci zdarma! (red)

Poslat nový komentář