Sovinec zve na Past na medvěda!

Sovinec zve na Past na medvěda!
ilustrační foto hrad Sovinec

Ve dnech 30. září a 1. října se na hradě Sovinci koná další z pravidelných akcí, Past na medvěda. Čekají vás sokolnické lovy, ukázky výcviku a příletů dravých ptáků  a bohatý doprovodný šermířský program. Soutěžte s námi o vstupenky!  

Po oba dny 9:10 až do 18 hodin účinkují vyhlášený kejklíř a fakír Zdeněk Vlček, který představí myší dostihy a kejklířské rozvernosti. Servisní organizace Barrandovských filmových ateliérů skupina šermu Taurus připomene senzační šermířskou veselohru Igor to zařídí. Akrobatická a žonglérská společnost Colektive vagabundus žongluje na chůdách kuželkami, míčky i s jablky. Skupina historického šermu Rytíři z polic srdečně zve na napínavou šermířskou pověst Poklad. Sokolnický spolek přiveze výra velkého, kalouse ušatého, puštíka, rarohy, krkavce, poštolky a káně Harrisovo.

Nejmenší čekají pohádky Koblížek a Kůzlátka. "Od 9:30 až do 17 se můžete vydat každých třicet minut na prohlídku hradu s průvodcem," připomíná hofmistr Mlok.

Pokud se na Sovinec chcete podívat zadarmo, postačí, když do 28. září do dvanácti hodin zašlete na e-mail redakce redakce@pvnovinky.cz odpověď na otázku, jak se jmenuje sokolnický spolek, který na Sovinci působí. Odpověď označte v předmětu SOVINEC. Pro čtyři vylosované máme rodinné vstupné pro dva dospělé a tři děti. (ber)

Poslat nový komentář