Stáhněte si zdarma nové album Ready Kirken!

Stáhněte si zdarma nové album Ready Kirken!
Ready Kirken

Nové album Ready Kirken s názvem BOX vyšlo 7. května a je volně ke stažení na portálu Ulož.to. Už delší dobu se mluví o tom, že největší úložiště v Česku začne prodávat hudbu, zatím se tak nestalo, album oblíbené kapely si stáhněte zdarma! 

Server je se společností Popron Music spoluvydavatelem alba, a proto s kapelou Ready Kirken nabídl fanouškům možnost jednoduchého stažení. Zájemci o klasické CD si ho mohou také objednat v eshopu www.megadarky.cz. 

Album BOX je k dispozici na uloz.to (najdete ho tady). Deska je ve formátu mp3. Vyznavači konceptu DIY (Do It Yourself) si mohou album stáhnout, vypálit, vytisknout si k němu i oficiální booklet a vytvořit si tak CD vlastnoručně. Pro fajnšmekry je navíc určen i bezztrátový FLAC formát. 

„Dlouhodobě podporujeme vybrané české kapely, další spolupráci s tak oblíbenou skupinou, jako je Ready Kirken, jsme si nemohli nechat ujít. Chceme se tomu věnovat i do budoucna, Ulož.to je ideální platforma, která neomezuje uživatele a motivuje je k DYI konceptu. A tímhle směrem se podle nás bude ubírat i budoucnost vydávání hudby,“ okomentoval spolupráci s kapelou spolumajitel serveru Ulož.to Jan Karabina.

Kromě elektronické formy na Ulož.to vychází CD také klasicky u společnosti Popron Music, takže ho bude možné zakoupit i v kamenných obchodech. „Fanoušci po nás po minulém CD, které bylo vydané jen elektronicky, chtěli i klasické nosiče, takže teď si můžou vybrat,“ vysvětlil kytarista skupiny Zdeněk Ceral. 

Ve videoklipu vám přinášíme ochutnávku, skladbu Půlnoční nevěsta najdete na albu remasterovanou. A chcete-li slyšet Ready Kirken naživo, vydejte se zítra večer na Fest Grill Párty do Olomouce! V areálu TJ Sokol Olomouc na třídě 17. listopadu budou hlavní hvězdou večera, vystoupí od 20.40 s osmdesátiminutovým koncertem. Vstupenka stojí pouze padesátikorunu, navíc platí na oba festivalové dny a jak vyplývá z nabídky pořadatelů, navíc si můžete moc a moc pochutnat. ;-)  (víc info najdete tady)

(red)

See video

Poslat nový komentář