Zfetovaný cikán kradl ve školce, zaměstnance ohrožoval nožem

Zfetovaný cikán kradl ve školce, zaměstnance ohrožoval nožem
ilustrační foto internet

 

Další případ násilí, ve kterém figuruje příslušník romské komunity, se odehrál v pondělí v mateřské škole v Husově náměstí v Prostějově. Rom, který okradl o peněženku jednu z pracovnic školky, byl personálem zadržen i přesto, že vyhrožoval zaměstnancům slovně a dokonce vytáhl nůž. Podařilo se mu utéct nejen personálu, ale i spravedlnosti. Muži zákona si totiž dali pěkně na čas.

Muž ukradl jedné z pracovnic peněženku s hotovostí a doklady přímo z kuchyně ve školce. "Chytili jsme ho, jenže se samozřejmě nedal. Rval se s námi, vyhrožoval, vytáhl i nůž. Drželi jsme ho asi čtvrt hodiny, pak se mu podařilo utéct," popsala PvNovinkám incident jedna z pracovnic školky. Podle ní je muž, který byl zřejmě pod vlivem drog, otcem holčičky, která do školky chodí.

I když zaměstnanci okamžitě volali policii, hlídky se nedočkali. "Polici jsme nahlásili, kdo to je, co udělal, i kde ho mají hledat. Výsledek nula. I když já osobně jsem ho dnes ráno viděla kousek odtud," dodala zaměstnankyně.

 

O celém případu vám přineseme bližší podrobnosti zítra. Nebude chybět ani vyjádření policie.  (ber)

Komentáře

Lidí má policie dostatek, ale zákony jsou na nic.

To je tak když u policie není dostatek lidí na Prostějov. . . .

Všechny je postřílet cigany skurveny

na polici se nemá hlasít,že jde o cikána !! pak nedojedou !

to je skandál !! do televizních novin a vyjádření Policie proč nezasahují včas !! 

Takže po školce se pohybuje feťák s nožem a s policajtama to ani nehne? Být rodiči těch dětí, tak bych to tak nenechal. Je to případ pro inspekci. A pro celostátní média.

Kde žijeme? V Prostějově policie neřeší nic......nahlásíte krádež, upozorníte, že s Vaši kartou bylo manimulováno u bankomatu ( nemají tam náhodou kamery?) a stejně se nic neděje. Jen přijde dopis, že se vše odkládá a pachatel neznámý. Tak proč by vesele nekradli dál?

 

...dávky,jenom dávky,ale z SA 58...

A když vám cigán ukradne telefon za 20 000,- tak se vás policie zeptá, jestli to vůbec chcete nahlásit, že s tím stejně nic dělat nebudou. Tragédie ten dnešní svět!!!

jak je to rom tak se nikam nespecha to maji policajti čas...je to smutný...

 

Poslat nový komentář