Čeká nás panenský úplněk! Přivádí i děti!

Čeká nás panenský úplněk! Přivádí i děti!
ilustrační foto

 

Svět se točí docela rychle a tak nás čeká další úplněk. Bude ve znamení Panny a proběhne ve čtvrtek 5. března v 19.06 hodin. Přinese, pokud budeme chtít, zbavení se nedobrých věcí, nový začátek, novou činnost nebo nové dítě. Pokud jste něco nestihli dokončit, udělejte to v den, kdy je úplněk v Panně. Vyplatí se to!

Úplněk v Panně souvisí s pořádkem, můžete chtít uklízet všechno, co je neuspořádané, týká se to i vztahů. Věnujte se praktickým věcem, studiu a intelektuální práci, zejména vyžaduje-li analýzu a logiku. Lidé řeší problémy druhých, jsou kritičtější, zaměřují se na detaily. Buďte tolerantnější a pamatujte na své zdraví, přáno je změně životního stylu.

Úplněk v panně je velmi dobrý na nové začátky, novou práci, nové vzdělání i lásky. Jako symbol nových začátků si můžete zasadit nová semínka rostlin nebo květin. Uvidíte, jak se jim povede dobře.

Jestliže máte nový projekt, promyslete ho a pusťte se do něj. Můžete začít všechna nová zrození - zrození projektů, činností, vzdělání až po početí dětí. Mimochodem, úplněk krade spánek a zvyšuje sexuální touhu. Co z toho vyplývá? Sice se nevyspíte, ale zato můžete promilovat celý den i noc! Tak příjemné plození. (ber)

Poslat nový komentář