Je tu „račí“ úplněk. Plný sexu

Je tu „račí“ úplněk. Plný sexu
ilustrační foto

Letošní poslední úplněk začne příští pátek ve 12,15 hodin a je ve znamení Raka. Co z toho plyne? Měsíc v úplňku krade spánek, ale ten račí podporuje sexuální touhu. Takže ve zkratce – moc se nevyspíme, ale můžeme promilovat zbytek Vánoc.

Znamení Raka vládne právě Měsíc, jeho vliv je v tomto čase ještě zesílen. Pociťujeme nervozitu a podrážděnost, emoce s námi cloumají. Špatně spíme, trpíme výkyvy nálady a jsme značně přecitlivělí a plačtiví. Tíhneme k domovu a rodině, připomínáme si staré křivdy. Je třeba si hlídat emoce a snažit se všechny staré bolesti od sebe odpoutat. Musíme více naslouchat tomu, co cítíme a to co si přejeme. Měli bychom si raději na tento den naplánovat náročné činnosti, příznivé období není ani pro pořádání společenských akcí.
Potěšující ovšem je, že račí úplněk má zvýšený vliv na sexuální touhu a taktéž plodnost. Takže, jak bylo psáno v úvodu, nespavci mají o zábavu postaráno. Nu, a pokud plánujete potomka, rak vám ho rád dopřeje.
Chcete-li čarovat, poslední letošní úplněk přeje kouzlům týkajícím se citů, lásky a nedořešených rodinných záležitostí. (ber)

Poslat nový komentář