Nová cikánská finta? Přejel jsi mi dítě, zaplať!!

Nová cikánská finta? Přejel jsi mi dítě, zaplať!!
ilustrační foto archiv PvNovinky.cz

 

S novou fintou redakci seznámil Zdeněk L. V minulém týdnu byl nakupovat v OD Tesco a při vyjíždění z parkoviště srazil dítě. Jenže všechno bylo jinak. Nehodu nafingoval dle vyjádření účastníka cikánský klan.

„Naložil jsem nákup, nastartoval, vyjel z řady a v tom slyším ránu. Zastavil jsem, vystoupil z auta a za ním ležel na zemi asi osmiletý  cikán. Vzápětí doběhla jeho matka a začala na mě ječet, že jsem jí zabil kluka a volá policajty,“ popsal začátek příběhu. „Napřed jsem se samozřejmě vyděsil, ale pak mi došlo, že to není možné, nemám nijak velký vůz a než jsem začal couvat, několikrát jsem zkontroloval, zda je vše v pořádku. Bylo, toho kluka jsem určitě nepřehlédl. To jsem řekl i jeho hystericky ječící matce. Ta vzápětí přešla do jiné polohy a sdělila mi, že nikoho volat nebude, ať jí dám dva tisíce a všechno bude v pořádku,“ konstatoval Zdeněk s tím, že údajně sražené a polomrtvé dítě u celé scénky asistovalo, neboť se po příchodu matky bleskurychle zvedlo ze země a celou při doplňovalo vlastními komentáři. Zdeněk zaplatit odmítl, čímž si vysloužil další nadávky a křik, na jehož základě se k jeho autu seběhlo několik dalších cikánů. „To už jsem byl vytočený já, řekl jsem, že můžou volat koho chtějí a ať uhnou, nebo někoho opravdu přejedu,“ dodal Zdeněk s tím, že následně sedl do vozu a odjel.

„Policii jsem nevolal z jednoho prostého důvodu – zbytečně bych vysvětlováním ztratil spoustu času a výsledek by byl ten, že by mi následně přišel přípis, že se nic nestalo a věc se odkládá. Proto volím variantu varování prostřednictvím PvNovinek. Být na mém místě třeba starší člověk, věřím tomu, že by ho ta banda tak vystresovala, že by jim peníze dal,“ vysvětlil Zdeněk. (ber)

 

Komentáře

Memu znamemu se stalo neco podobneho. Tak rekl cikanum, za auto ma kamery ze vsech stran a ze sam uz telefonuje na policii. Cikani zmizeli jak para nad hrncem...

Zdravim, nevim o co Vam všem jde!!!!! komentař nekomentař..nikoho se nezastavám a ani nechci, nekteří romove a je jich vetsina jsou na sockach,žebraji penize,do prace se jim nejak moc nechce..to znam z naseho mesta...moc jich tu neni ale do prace neeeee. Ale jsou i lide ne cerni kteri jsou taky na sockach a zebraji uplne stejne jako cerni....a ze jich je vic nez cernych...myslim v cele nasi republice...tak nevim co si o tom mam myslet.

 

Ako sa poznám tak by som odtiahol bokom toho malého smrada za ucho,sadol do auta a šiel po svojom :D

Prepáčte, ale Vás ktorých zaujíma ako to je spisovne napísané a nie to, že cigáni, alebo rómovia, ako si teraz nechávajú hovoriť nás stálu zneužívaju, urážajú, napadaju či slovne, alebo aj fyzicky, tak to by Vás malo zaujímať.!!!  Lebo to už trvá dlho. A niekto by mal už zasiahnuť, lebo sa stanú dve veci: 1. Buď nás začnú utačovať a budemem im slúžiť (čo už v podstate robíme, lebo dostávaju prachy za nič) a naše deti nám poďakujú a my sa budeme len hanbyť, lebo na viac sa už nezmôžeme, alebo.2. Príde tu k takej šarvátke (to je pekne povedané) že sa zopakuje Dev.n.Ves. a to vo veľkom. Páni tam hore už sa konečne prebudte. Zakial je ešte čas....!!!

 

Pan Zdeněk L. má pravdu ve svém vyjádření - reakce na komentář "Otřesně napsaný příspěvek". Je to přesně naopak. Příspěvek je napsán velice výstižně a srozumitelně. Komentující zřejmě nepochopil souvislosti a slovní obraty - bohužel.

 

Smutné na tom je to, co by vlastně bylo řešením situace:

Oni drží pospolu, že ?

Takže když nastane taková situace tak ti bílí kolem by se svého spoluobčana měli zastat.

 

Přátelé, držme pospolu a nebuďme k sobě lhostejní.

Prispevek je napsany sice dobre ale dalo se to napsat srozumitelneji. A pokud o nekom napises ze si idiot tak si idiot sam.

Otresne napsany prispevek ??? Tak ty jsi řádný idiot, když ti dělá potíže taková jasně napsaná věta. Asi netušíš že existuje slovo "pře" ( pro sabomyslné přeložím - spor ) a dále ti zřejmě vadí obrat "ze země". No já na tvém místě bych rychle začal uvažovat o doučování z češtiny. Vysvětlovat ti význam slova "komentář" se mi opravdu nechce. Zkus google.

Otresne napsany prispevek: "zvedlo ze země a celou při doplňovalo vlastními komentáři." Co to je?

Co oni vymyslí příště? Kdyby jim to takhle pálilo v práci ...ale to ne jim to pálí jen když žádají o dávky  a vymýšlí takové hnusárny jako je tohle...na druhou stranu proč by si o dávky nežádali když jim je stát dá  :/

 

 

Poslat nový komentář