Informační centrum se stěhuje na zámek

Informační centrum se stěhuje na zámek
ilustrační foto

Dne 1. 4. 2019 proběhne přestěhování stávajícího Informačního centra vedle radnice do prostor RIC v zámku na Pernštýnském náměstí.

Rekonstrukce má být hotova 1. 7. 2019, kdy dojde ke zpětnému přestěhování stávajícího informačního centra ze zámku zpět do zrekonstruovaných prostor vedle radnice.

„Důvodem oprav je snaha vedení města o zřízení moderního informačního stánku odpovídajícímu 21. století. Město jako člen Střední Morava - Sdružení cestovního ruchu a Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska bude aktivnější v oblasti cestovního ruchu. Snahou je do Prostějova přilákat co nejvíce turistů, vždyť přece máme co nabídnout,“ uvedla náměstkyně Milada Sokolová, náměstkyně primátora. (red)

Komentáře

Cituji:"Snahou je do Prostějova přilákat co nejvíce turistů, vždyť přece máme co nabídnout,“ uvedla náměstkyně Milada Sokolová, náměstkyně primátora." To je fakt, průmyslové zóny tu jsou, fotovoltaika okolo města také, ale co dál Milado, projdou se okolo řeky, najdou stín v betonovém parku, příjemnou restauraci v centru, která by nebyla so-ne zavřená, pivovar? Kde nic není, ani smrt nebere a tak nám zas a jen zbydou ty tetky z ČONINA co sem jezdí za nákupy "vše za 29,-" :-))

Poslat nový komentář