Ve středu nastane astronomické jaro. Ve znamení Berana

Ve středu nastane astronomické jaro. Ve znamení Berana
ilustrační foto ber

Ve středu 20. března v 22,58 hodin začne astronomické jaro. Začíná v okamžiku, kdy se střed slunečního kotouče ocitne přesně nad rovníkem a Slunce vstoupí do znamení Berana. Oblékejte se do červené, noste rubíny a zbavte se přebytečností.

Zvěrokruh začíná znamením Berana, které má svůj počátek v jarní rovnodennosti. Zvířecí symbol berana poměrně dobře vystihuje vlastnosti tohoto znamení, jako je temperament, smělost a bojovnost. Berani jsou nezávislí, dynamičtí, rozhodní, aktivní, iniciativní a plni nadšení. V době, kdy Slunce prochází znamením Berana, v letošním roce to bude od 20. března do 20. dubna 2019, se snažte výše zmíněné charakteristiky tohoto energického znamení v sobě rozvíjet. 

Takže buďte asertivní a rozhodní. Začněte něco nového, riskujte. Stanovte si pro rok 2019 novou výzvu. Chovejte se a dělejte věci jinak. Buďte iniciativní. Neopakujte minulé chyby. Projevy ega, jako je arogantní a sobecké jednání, vztek, kritika, urážlivost, domýšlivost, či sebestřednost, jsou při této konstelaci zesíleny. Berte v úvahu pocity a potřeby druhých lidí. Nevyvolávejte konflikty. Mějte nezničitelnou víru v sebe sama. Buďte optimističtí. Buďte aktivní a sportujte. Oblékejte se do červené a noste šperky s rubíny, granáty, hematity, červeným jaspisem, červeným karneolem, heliotropem či s diamanty. Zasaďte semínka. Nemáte-li zahradu, pak si zasaďte květiny nebo bylinky do květináče na okně či na balkoně. Zbavte se přebytečností. Poděkujte za každý kompliment, který dostanete. Přemýšlejte, kdo nebo co vám brání žít spokojený život

První jarní den označujeme jako jarní rovnodennost, protože noc a den jsou přibližně stejně dlouhé. Od tohoto dne se noc zkracuje a den prodlužuje, což trvá až do letního slunovratu, kdy je den dvakrát delší než noc. (ber)

Poslat nový komentář