Kasárna půjdou k zemi po Novém roce

Kasárna půjdou k zemi po Novém roce
ilustrační foto ber

O demolici hlavní budovy Jezdeckých kasáren rozhodli zastupitelé 2. listopadu 2015. Kasárna půjdou k zemi co nejdříve, i přes nesouhlas některých opozičních zastupitelů. Termín není jistý, bagry by se ale do objektu měly zakousnout krátce po Novém roce.

Pražská demoliční firma, která zbourala už dvě křídla budovy a demolovala i zpevněnou plochu nádvoří, má zatím práci jinde. Do Prostějova ale zamíří po Novém roce. „Na demolici zbývající části kasáren budou mít čas až začátkem příštího roku. Těžko v tuto chvíli odhadnout, zda to bude v lednu či únoru,“ konstatoval náměstek primátorky Zdeněk Fišer s tím, že bez ohledu na posun zakázky zůstane stejná i vysoutěžená cena. Demolici nezastaví ani trestní oznámení, které na neznámého pachatele podal zastupitel Jan Navrátil.
„Demolici odhlasovalo zastupitelstvo, nic nezákonného se nestalo,“ odmítl spekulace náměstek Jiří Pospíšil. (ber)

Komentáře

V Prostějově na radnici s teplými místečky jsou samí ranaři a střelmistři!!! Nejdříve odstřelí OP Prostějov a teď srovnají se zemí Jezdecká kasárna. Fuj a hanba. Nemáte na radnici co dělat. Diletanti, amatéři a barbaři. Jonáš

Všechny ty, co rozhodli o bourání kasáren bych zavřel na 20 let do lochu!

Všechny co rozhodli o bourání kasáren bych zavřel na 10 let do lochu.

Pan náměstek Pospíšil jej velký bavič. On toho už suverénně navykládal tolik, že ještě suverénněji se pak dokázalo jak lhal a stále lže. Navíc je tak hloupý, že se snažil i suverénně na zastupitelstvu tvrdit, jak co bylo a přitom opozici leželi důkazy přímo na stole. Hlupák hlupákem, lhář lhářem zůstane též a nezmění to ani to, jak suverénně se bude snažit všechny kolem sebe přesvědčit a ani to jestli je to náměstek či prezident republiky. Pan Mgr. Pospíšil je pouze populista, bezcharakterní politik, který by pro pětník prodal i vlastní babičku a jde na ruku stavebním firmám.

Zbývá pouze maličkost, potrestat ty "řádné hospodáře", kteří s našim majetkem zacházeli tak, že nezbývá, než ho zbourat. Názor češtináře, byť je náměstkem je mimo mísu. Je možná jedním z těch, co se budou vyhýbat odpovědnosti za zanedbání péče řádného hospodáře za svěřený majetek!

Poslat nový komentář