Děti baštily v obchodním domě. Ochranka volala policii

Děti baštily v obchodním domě. Ochranka volala policii
ilustrační foto dama.cz

 

Během týdne vyjížděli strážníci dvakrát na základě telefonického oznámení pracovníka ochranky do nákupního střediska, a to z důvodu krádeže. "Kradly" děti. 

Poprvé se jednalo o tříleté dítě, které využilo nepozornosti matky. Vzalo si sladkost a tu snědlo. Za několik dní se hlídka setkala s podobným případem. Maminka dala dítěti v kočárku lízátko a při placení na to zapomněla. "V obou případech se nedopatření vysvětlila a ženy potraviny zaplatily," uvedla strážník Jana Adámková. (red)

Komentáře

V obchodech se zaměřují na rohlíky a jiné maličkosti,které mají malé děti, ale kolik toho během nákupu sežerou naši ,,spoluobčané", to nikdo neřeší, Těch se všichni bojí. Když se budete dívat, tak najdete po obchodě spousty prázdných obalů, ale to očividně nikomu nevadí. Ale řešit to s obyčejnými slušnými lidmi, to jde všem dobře.  Kvůli pár rohlíkům ještě žádný market nezkrachoval. Neříkám, že to je v pořádku, ale terčem stíhání by měl být někdo jiný. V marketech je spousta kamer, a přesto se tam někteří pěkně nabaští. Při zkoušení bot, vrátí do krabice svoje staré boty a v nových odejdou. A to už je jiná cenová relace, než rohlík, ne?  Ale asi to nikomu nevadí, to by přece byla diskriminace že?

Je to téma, které se dotýká spousty maminek, které se chovají obdobně, dávají dětem kousek pečiva či rozdělají pití. Jen na pracovnících u pokladny záleží, jak se k celé věci postaví. Pro Vás to důležité není, pro spousty maminek ano.

No to nemůžete psat o něčem důležitějším nez je zapomenute zaplaceni lízátka....nemam slov

Poslat nový komentář