Obejmu svou krásnou ženu. Na to se těším!, říká Jirka Procházka

Obejmu svou krásnou ženu. Na to se těším!, říká Jirka Procházka
Foto archiv Jiří Procházka

Profesionální titul Mistra světa mu utekl o jediné místo. Je druhý na světě a přesto je zklamaný. Prostějovský kulturista Jiří Procházka je přesto v očích mnohých vítězem. Pro svou cílevědomost, odvahu a pracovitost. Příští rok se o titul popere znovu. Domů se z Miami vrací za pár dnů a těší se na své nejbližší.

„Skončil jsem druhý. Ano, je to hezké umístění, ale první místo je vstupenkou do světové špičky. Dřel jsem rok a sedm dalších k tomu, abych ho získal. Každý den jsem prožíval absolutní peklo, pro normálního člověka nepředstavitelné a pak mi to uteče. Nebudu lhát, ale ukápla mi slza a jsem zklamaný,“ popsal své pocity Jirka. Útěchou mu může být nejen obrovská vlna podpory, kterou má od svých blízkých a fanoušků, ale také mínění světové špičky fotografů, která na mistrovství fotila soutěžící. „Řekli mi, že ten večer jsem vyhrát měl já. Což si myslím taky, ale co už. Příští rok do toho půjdu znova a o titul se porvu v Londýně,“ konstatoval muž, který si nyní užívá zaslouženého odpočinku a dle svých slov konečně pár dnů jí jako obyčejný smrtelník.

V USA ještě zůstává kvůli fotografování, domů už se ale velmi těší. „Obejmu konečně svou krásnou ženu, na kterou se těším z všeho nejvíc. Protože ona mě držela celou dobu nad vodou a já, vystresovaný ze soutěže, jsem se k ní kolikrát nechoval zrovna hezky, což je mi moc líto,“ přidal vyznání Jirka. „Pak pohladím raťafáka Arnolda a půjdu pozdravit a povykládat zážitky mamince. Potom se chci vidět s kamarády a konečně se pobavit jako člověk u piva, punče a normálního jídla. Budou svátky a já si je chci užít,“ dodal.

Od 24. listopadu Jiřího Procházku opět najdete v InFitness a Kubusu, kde pracuje jako trenér a výživový poradce. „Nebojte se za mnou přijít. To, že mám svaly a nějak vypadám, neznamená, že vás budu mučit nebo vám nutit pilulky. A nejsem ani namyšlený protiva, rád vám sestavím jídelníček či cvičební plán rovnou na tělo,“ přidal pozvání. (ber)

 

Poslat nový komentář