Jiří Wolker zneuctěn. Muži byli identifikováni

Jiří Wolker zneuctěn. Muži byli identifikováni
ilustrační foto Jana Zaorálková

Ve FB skupině Prostějov bez cenzury se před několika dny objevila fotografie dvou mužů. Byli zachyceni na náměstí TGM v Prostějově u nedávno odhalené sochy básníka Jiřího Wolkera. K soše se nechovali zrovna s úctou a tak se nelze divit, že jsou podezřelí z přestupku.

"Osoby, které byly uvedeny na fotografii, jsou identifikovány," sdělil PvNovinkám ředitel MP Prostějov Jan Nagy. Věc bude předána do správního řízení pro podezření z přestupkového jednání - přestupek proti veřejnému pořádku dle § 5 odst. 1) písm. e) zákona č. 251/2016 o některých přestupcích, ve správním řízení lze uložit pokutu až do výše 15.000 Kč. "Tohoto jednání se dopustili na místě veřejnosti přístupném a veřejně na facebooku," zdůvodnil rozhodnutí  Nagy. (ber)

Komentáře

Čoveče, byl jste po dešti u tržnice? Vy nevíte, že nacpali soše do huby a pazourů vajgly? Vy nevíte, že FTL jezdí, jak se jí zachce a zastávky nejsou zastřešené? A každý pes, co jde okolo bronzového komunisty, si ho pro jistotu označí ???

Jak můžou dát tak blízko k sobě Masaryka a Wolkera, pomalu si hledí do očí :-(( Která dutá hlava na radnici to vymyslela?

V centru města se brodíte v bahně? Zastávky fungují na ho..., Wolker je smrdutej a s vajglem - kde? Člověče jste zralej na lékaře.

Kdo to byl?

Nic horšího tu radniční BANDU už nemohlo napadnout. Člověk mokne na zastávkách MHD, která funguje nahovno, v centru města se brodímě v bahně a na náměstí sedí poscanej od psů, smrdutej s vajglem v hubě komunista Wolker :-((

Co furt máte s tím Wolkerem? Nějakej fetiš?

Poslat nový komentář