Andělské karty jsou laskavé, říká kartářka Martina Tarottina

Andělské karty jsou laskavé, říká kartářka Martina Tarottina
ilustrační foto Martina Tarottina

Dnes pokračujeme dalším povídáním s kartářkou Martinou Tarottinou. Budeme se věnovat takzvaným Andělským kartám. Ty jsou podle Martiny laskavé a optimistické. A znají odpověď na každou otázku.

Proč jste se vůbec o Andělské karty začala zajímat?

Celé to přišlo nějak postupně samo. Nejprve mi kamarádka kartářka, když jsem se jí svěřila se svými starostmi, řekla: "Tak proč nepoprosíš o pomoc anděly?" Já to udělala zprvu u maličkostí, postupně u vážnějších záležitostí a ono to funguje. Pak jsem si koupila knihu Doreen Virtue Léčení s anděly, kde jsem se dočetla příběhy mnoha lidí, kterým andělé pomohli. A mimo jiné je zde Test duše, který bych lidem doporučila, je to velmi osvědčená metoda, jak se správně rozhodnout. Viz mé stránky: http://kartarka-tarottina.webnode.cz/news/test-duse/

Co jsou to Andělské karty a co se díky nim můžeme dozvědět?

Pořídila jsem si Andělské tarotové karty od výše zmíněné Doreen Virtue a jsou opravdu moc krásné. Na rozdíl od běžných vykládacích tarotových karet jsou o dost optimističtější, laskavější, jako by nás jejich prostřednictvím objímala náruč anděla. Dostáváme skrze ně lásku, pochopení a důvěru, že bude líp.

Andělské karty znají odpověď na každou otázku. Mohou být vhodné i pro úplné začátečníky, jelikož přímo na kartách je uveden krátký text významu. Např. karta číslo 10 Kruh (běžně v tarotu římská X, nazývaná kolo štěstí či kolo osudu) má tento popis: "Čas pozitivní změny. Situace se náhle posune vpřed. Štěstí je na vaší straně". To je přece moc krásně podáno a i ten největší pesimista si musí všimnout, že tato karta navozuje pohodu, radost a nadšení ze změn.

Ne každý na anděly věří. Jak poznáme, že existují?

Je důležité všímat si někdy i zcela obyčejných věcí, zdánlivých maličkostí. Říkáme jim znamení. Když se budeme kolem sebe dívat pozorně a nezaujatě a zapojíme své srdce, svou intuici a podvědomí, bude nám lehčeji. Já osobně, když mám někdy těžký den, pohlédnu k obloze a když uvidím mraky, které připomínají anděla s roztaženými křídly, uklidním svou mysl a řeknu si: "Vše je, jak má být, vše se děje přesně tak, jak se to dít má". A vzápětí se cítím lépe a vše se pomalinku, ale jistě, začíná vyvíjet k lepšímu.

Mohou nám andělé opravdu pomoci?

Ano, mohou, ale důležité je o pomoc požádat, protože bez toho pomáhat nemohou. Leda ve výjimečných případech, kdy jsme v ohrožení života a náš čas tzv. ještě nenastal. Takže, když vám bude těžko, budete mít pocit, že jste v těžké situaci, zavřete oči a v duchu poproste, požádejte anděly, svého anděla strážného o pomoc. Věřím, že vám pomohou, pokud v ně alespoň trošku věříte.

Martinu Tarottinu můžete najít na facebook.com/martina.tarottina a na stránkách  http://kartarka-tarottina.webnode.cz/ (ber)

 

 

Poslat nový komentář