Wohnouti, Čechomor i vagína. KaSCentrum nabídne do konce roku pestrý program

Wohnouti, Čechomor i vagína. KaSCentrum nabídne do konce roku pestrý program
ilustrační foto iprostejov.cz

O tom, že bude v prosinci prostějovské KaSCentrum hostit kapelu Kryštof, PvNovinky již informovaly. I když je koncert už nyní beznadějně vyprodán, nezoufejte. Do konce roku budete moci ve zdejším sále navštívit koncerty dalších zajímavých skupin a také jedno unikátní divadelní představení.

Vy, kdož máte rádi legendární Partičku, vyrazte do Kaska 19. září. Určitě nebudete litovat. Koncert Exkluzivní spojení hip hopových interpretů nabídne koncert Paulie Garanda, Kenny Rougha a Jay Diesela 22. 10. 2016. Mimochodem budete s námi moci soutěžit o vstupenky!

Kapelu Čechomor není nutno představovat. Její Velký vánoční koncert si můžete poslechnout 25.11. 2016.

Na své přijdou příznivci kapely Wohnout. Jejích Sladkých dvacet zazní 2.12. 2016.

A nakonec slibované divadelní představení. Je naplánováno na 8. listopadu a představí Intimní divadlo Dáši Bláhové. Těšit se můžete na jedinečné Monology vagíny, emotivní výpověď o vztahu k sobě samé. Pojednávají o tabu, ukazují přirozené děje, ale i traumatické zážitky, prozrazují, co máme společné a co nás rozděluje v těch nejitimnějších situacích. „Hru by měla vidět každá žena, která má odvahu překročit pokrytecké mlčení o vlastním těle. Ale vyhýbat by se jí neměli ani muži, je velmi pravděpodobné, že konečně pochopí mnoho věcí. A k tomu se výborně pobaví,“ říká principálka o světoznámé hře americké autorky Eve Ensler. (ber) 

 

Poslat nový komentář