Krucipüsk a Tři sestry v Prostějově! Je libo vstupenky?

Krucipüsk a Tři sestry v Prostějově! Je libo vstupenky?
ilustrační foto plakát

Dne 4.12.2015 od 19:30 hodin se v KaSCentru v Prostějově rozjede jedinečný nářez. Na koncertním pódiu se setkají kapely Tři sestry a Krucipüsk. Soutěžte s námi o vstupenky!

Tři sestry jsou česká hudební skupina hrající původně punk. Později inklinovala k různým stylům hudby přes rock, punk rock, občas i metal až po hardcore. Textařem, hlavním zpěvákem a nejznámější osobností kapely je Lou Fanánek Hagen, vlastním jménem František Moravec, dalšími členy jsou Veronika Borovková, Tomáš Doležal a další. Někdy se styl této kapely označuje také jako pubrock pro její texty s hospodskou tematikou.

Krucipüsk je česká hudební skupina, jejíž historie sahá až do roku 1991. Hraje převážně metal, thrash metal a hardcore. Jejími členy jsou Tomáš Hajíček, Jaroslav Gabriel, Richard Scheufler a Vojtěch Douda.
Pokud se chcete na koncert podívat zdarma, stačí když do 26.11. zašlete na redakční e-mailovou adresu redakce@pvnovinky.cz odpověď na otázku, kdo je lídrem kapely Tři sestry. Pro 4 vylosované máme vstupenky. Do předmětu zprávy napište: Tři sestry a Krucipüsk. (red)

Poslat nový komentář