Modrá noc Kaufland nezklamala! Stovky lidí!

Modrá noc Kaufland nezklamala! Stovky lidí!
Foto Luděk Mikulášek
Další fotky: 
Modrá noc Kaufland nezklamala! Stovky lidí!
Modrá noc Kaufland nezklamala! Stovky lidí!

 

Modrá no0, tentokrát v prostějovských Kauflandech, nezklamala. Opět bylo přeplněno, prodavačky opět odcházely z práce v ranních hodinách a s bolením hlavy. Češi si v davovém šílenství prostě libují. 

"Domů jsem se doplazila po šesté ráno, úplně hotová. Neumíte si představit, co jsem si od zákazníků vyslechla," postěžovala si redakci jedna z mladých žen, kterou Modrá noc chytila za kasou. "Ale říct nejdu neexistuje. Jinak bych byla bez práce," poznamenala smutně. 

O tom, že kupní síla v Prostějově není zrovna malá, svědčí i fotografie, které do redakce zaslal Luděk Mikulášek. Děkujeme! A odkaz na video nám na FB stránky umístil i Leo Ševčík, děkujeme a zveřejňujeme! (red) https://www.facebook.com/video.php?v=1558935837694780&set=o.120268748053879&type=2&theater

Komentáře

Těm lidem se nemůžeme divit, ale divím se vedení Kauflandu, že vymyslí takou akci, jako prodávat v době od 22:00 do 03:00 hodin  levnější zboží.  Před akcí jsem tam byl pro rohlíky, v uličkách naskládané palety, chudáci prodavačky s paleťáky a do toho hrůza lidí na nákupech. To je potom kultůra prodeje.  Mimochodem, všechny prodavačky a prodavači mají můj velký obdiv, že to tam zvládají v klidu a kolikrát i s úsměvem.

 

psychopati,,, respekt před zaměstnanci 

 

Jejich tempo je vražedné,jejich revírem je Kaufland  "DŮCHODCI"

Jak čtu články, tak se pořád otíráte o důchodce. Šetření není jen výsadou důchodců. Mám čtyři vnuky, tak jsem se vypravila kolem druhé hodiny ranní na nákup. Za výhodnou cenu jsem sobě i jim koupila úžasné hroznové víno, limetky, mandarinky, pomeranče a spoustu zeleniny. Nejsem si vědoma, že bych se měla cítit nějak poníženě, že jsem čerstvý důchodce. Stejně kolikrát čučím v tuto dobu ještě u televize. Navíc byl krásný, teplý večer, tak jsem to spojila i s procházkou.

Byla jsem ta těsně po půlnoci, lidí méně než v běžnou pracovní dobu. Zeleniny a ovoce hory. Velmi levné. U vah stáli zaměstnanci Kauflandu, kteří v úsměvem navážili a dali cenovku. Nevím, jak to tam vypadalo ve 22.hodin, ale za 2 hodiny byl klid. Děkuji tímto všem zaměstnancům, že zboží bylo dostatek a že to tak zvládli.

Poslat nový komentář