Chcete lístky na Keltskou noc?!

Chcete lístky na Keltskou noc?!
ilustrační foto keltska-noc.cz

Mezinárodní hudební festival Keltská noc letos slaví 15. narozeniny. Oslava se uskuteční opět v autokempu Žralok v Plumlově a to 22. a 23. července 2016. Soutěžte s námi o další dvě vstupenky!

Jedinečný festival se od svého vzniku stal významnou kulturní akcí, která přesahuje hranice naší země. Na jeho pódiu se vystřídaly vedle českých a slovenských hudebníků také stovky umělců z mnoha zemí nejen Evropy, ale i celého světa. Letošní Keltská noc představí nové účinkující, například Los Paddys de la Pampas (IRL), Paddy Murphy (AUT), taneční soubor z Polska Ellorien či kapelu České Srdce. Těšit se můžete na mnoha cenami ověnčeného Tomáše Kočku s Orchestrem. I letos se můžete těšit na tradiční keltská řemesla a pravý keltský tábor v provedení skupiny Latenart a druida Lunwera, s ukázkami pečení chleba, ražby mincí, tkaní oděvů, výroby zbraní, atd. Ti, kdo mají rádi spiritualistická sezení s keltskou čarodějkou Erikou, se mohou těšit na nová zajímavá témata.

Pokud chcete získat dvě dvoudenní vstupenky, napište na redakční e-mail redakce@pvnovinky.cz do 03.07. do 12:00 hodin odpověď na otázku, jaké je plné jméno keltské čarodějky Eriky. Odpověď označte v předmětu velkými písmeny KELTSKÁ NOC. 

Bližší informace o účinkujících najdete na stránkách www.keltska-noc.cz. (red)

Poslat nový komentář