V pondělním kině celosvětově zábavný pořad! Nenechte si ujít Pecha Kucha Night!

V pondělním kině celosvětově zábavný pořad! Nenechte si ujít Pecha Kucha Night!
ilustrační foto kino Metro 70

Pecha Kucha je celosvětově populární formát večerního zábavného pořadu, ve kterém zajímavé a inspirativní osobnosti mluví velmi dynamickou formou o svých aktuálních projektech, nejčastěji z oblastí umění a kultury. Mají k dispozici dvacet fotografií promítaných na velké plátno, na každou je časový limit 20 vteřin.

"U nás Prostějově se zaměříme jak na lokální umělce a tvůrce, tak na několik "přespolních". Diváci se dozví, že přímo ve městě mají šikovného grafika a sítotiskaře v jedné osobě, mezinárodně úspěšnou animátorku, unikátní galerii, bydlí tu s nimi fenomenální VJ (co to je, se dozvíte právě u nás!) a další lidé, jejichž vášeň pro tvorbu je nakažlivá. Z přespolních představíme Šumperský okrašlovací spolek, přerovské architekty, olomoucké alternativní divadlo nebo projekty pro těsnější zapojení seniorů do společnosti. O všech vystupujících se dozvíte více na Facebooku kina a na webových stránkách v sekci Aktuality", zve všechny zábavymilovné návštěvníky do kina jeho ředitelka Barbora Prágerová.

O občerstvení se po celou dobu akce postará kavárná Canall situovaná ve foyer kina - součástí akce je večírek, tak neváhejte přijít a nasát atmosféru inspirace, energie a zábavy.

Začátek akce je ve 20:20 hodin.

Vstupné: 70,- Kč, pro studenty 50,- Kč, ke každému lístku dostanete zbrusu novou placku kina zdarma! (red)

Více informací viz http://www.metro70.cz/page/10132/article/7076/1-pecha-kucha-night-v-prostejove

 

Poslat nový komentář