Ovčáček miláček v Metru 70

Ovčáček miláček v Metru 70
ilustrační foto plakát

V pondělí 20. listopadu 2017 bude od 19 hodin do kin po celé ČR v přímém přenosu z Městského divadla Zlín vysílán druhý díl populárního ovčáčkovského kabaretu. Nese tentokrát název Ovčáček miláček a pomalu, ale jistě začíná kráčet ve šlépějích svého staršího bratříčka. Ten byl do kin vysílán v únoru a dosáhl tehdy zcela nečekaných výsledků a celkové návštěvnosti 17 a půl tisíce diváků. Vysílat se bude i v prostějovském kině Metro70. 

Stejně jako v únoru, tak i nyní hlásí některá kina vyprodáno mnoho dní před samotným přenosem a nasazují opakování ze záznamu. Nejaktuálnější informace a odkazy na předprodeje vstupenek v jednotlivých kinech jsou k dispozici na webových stránkách distributora www.prenosydokin.cz .  Druhý díl nekorektního kabaretu Ovčáček miláček rámcuje superdebata se superkandidáty na superprezidenta super České republiky. Autor a režisér Petr Michálek v srpnu, tedy v čase premiéry, odhadoval celkem 128 kandidátů, mezi kterými jsou David Rath, Bohuslav Sobotka, Jiří Kajínek, Jiří Čunek, či Jiří Paroubek. Prognostik tedy z Michálka asi nebude, ale jisté je, že díky tomuto rámci a díky tomu, že je sestaven z autentických výroků, které v uplynulých měsících zazněly z naší politické scény, zůstává kabaret stále zcela aktuální. A do přenosové reprízy bude navíc přidána epizodní postava s několika hláškami s gulama. 

Pointou všeho je pak zásadní odhalení Jiřího Ovčáčka. Ten, stejně jako v prvním díle, dostane havlovskou otázku: “Kdo vy vlastně jste?” Ovčáček tentokrát odpoví bez vytáček a všem vyrazí dech. Jeho odhalení bezesporu patří k vrcholům večera.

Video z přenosu můžete najít na https://www.youtube.com/watch?v=IFlH4t9aOZY&feature=youtu.be. (red) 

 

Poslat nový komentář