Aktualizujeme: Metro 70 naplní řemesla. A koncerty

Aktualizujeme: Metro 70 naplní řemesla. A koncerty
ilustrační foto kino Metro 70

Tradiční vánoční jarmark se uskuteční ve foyer kina Metro70, a to 13. prosince v době od 9 do 17 hodin. Tentokrát návštěvníky mimo výrobků z dílen lidových umělců čekají i dva koncerty. 

Těšit se můžete na keramiku Dany Novákové, Danu Mackovou a perníčky a perníkové betlémy, Hanu Kadalovou a její slaměné ozdoby, Marcelu Sýkorovou a dřevěné hračky, Petru Bouchalovou s květinami a květinovými ozdobami, Martinu Vaščurovou a její hračky a loutky, Marcelu Texlovou a její oceněné šperky, Lenku Juřicovou a vánoční baňky, Zdeňku Vaňkovou a háčkované ozdoby, Dorku Stárkovou s keramikou a keramickými betlémy, také Martina Vodvárka a svíčky z vosku, Miloslavu Zatloukalovou a slaměné ozdoby a slaměné betlémy, Milenu Malinovou a bíle zdobené dekorativní perníky, Marii Louporovou a moderní vánoční ozdoby, Janu Kloboukovou a pralinky, pí Robenkovou se šperky a na Ekocentrum Iris, které chystá dílničky pro děti. 

V deset hodin vystoupí pěvecký sbor ZUŠ Prostějov a v patnáct hodin se můžete těšit na klavírní koncert Daniela Juna.

Na jarmarku budu k mání mimo jiné i ručně šité hračky, vizovické pečivo, slámové ozdoby, dřevěné hračky, panenky ze šustí či výšivky z rybích šupin. (ber)

 

Poslat nový komentář