V kině METRO 70 se plánuje modernizace

V kině METRO 70 se plánuje modernizace
ilustrační foto Metro 70

Kino čeká řada novinek, které by měly rozšířit nabídku služeb.

„Konkrétně má jít o technický rozvoj kina, pořízení přenosné digitální techniky určené pro variabilní provoz alternativního obsahu v kině i mimo objekt kina, především s ohledem na možnost provozování letního kina. Využití foyer je plánováno pro realizaci přednášek, alternativních akcí filmového klubu, doplňkové projekce uměleckého charakteru, videomapping a podobně. Tím by kino rozšířilo svou nabídku služeb návštěvníkům,“ uvedla náměstkyně primátorky Ivana Hemerková.

Rada města Prostějova proto, jako zřizovatel, souhlasí s podáním projektové žádosti Digitalizace a modernizace kin v roce 2018 - 2019 KINEM METRO 70 Prostějov, příspěvkovou organizací v rámci Výzvy k podávání žádostí o podporu kinematografie - Digitalizace a modernizace kin v roce 2018 -2019 ze Státního fondu kinematografie a souhlasí také, v případě poskytnutí dotace, s finanční spoluúčastí statutárního města Prostějova.

Termín podání projektových žádostí je nejpozději do 11. 6. 2018, předpokládaný termín realizace je na konci kalendářního roku 2018. (red)

 

 

Poslat nový komentář