Metru vládne Freddie. Následován Ženami v běhu

Metru vládne Freddie. Následován Ženami v běhu
ilustrační foto vecernikpv.cz

Již na konci loňského roku se ředitelka prostějovského kina Metro 70 Barbora Prágerová netajila faktem, že film Bohemian Rhapsody je absolutním rekordmanem v návštěvnosti. Nejinak je tomu v roce letošním, bohémskému Freddie Mercurymu ale šlapou na paty Ženy v běhu. 

V roce 2018 se Bohemian Rhapsody promítala dvaadvacetkrát, zhlédlo ji 5.451 diváků. Od začátku roku to bylo 16 představení s 2.715 diváky. A počet není konečný. "Je to stálice," potvrdila redakci ředitelka. "Dvě představení jsou naplánována na duben, pokud  se nám podaří letos zrealizovat letní kino, určitě je uvedeme i tam. Na kino pod hvězdami je film o globální hvězdě myslím ideální," dodala.

Druhým nejnavštěvovanějším filmem je dílo režiséra Martina Horského Ženy v běhu. V Metru 70 jej od uvedení v lednu 2019 doposud navštívilo 7.015 diváků, což z něj letos dělá zatím nejúspěšnější titul.

Kino Metro 70 se postupně stále více šplhá na stupnici zájmu návštěvníků. A Barbora Prágerová je tomu velmi ráda. "Všichni máme obrovskou radost, že si nás nachází stále více a více diváků. Jak vstupenky, tak popcorn nám kolikrát mizí pod rukama raketovou rychlostí," konstatovala. (ber) 

 

Poslat nový komentář