Metro70 zve na fotbalový večer. Zhlédněte Brankáře a Maradonu!

Metro70 zve na fotbalový večer. Zhlédněte Brankáře a Maradonu!
ilustrační foto plakátek

Nový film Diego Maradona o největší fotbalové legendě přiměl pracovníky prostějovského kina Metro70 uspořádat pro fanoušky sportu a fotbalu zvláště tematický večer. Přijďte hned na dva fotbalové filmy a utkejte se s parťáky o tři unikátní fotbalové dresy, vyrobené pro tuto příležitost. Akce se koná 10. července.

Program je následující:

V 17 hodin projekce filmu Brankář. Válečné drama podle skutečné události. Film jak pro drsné ženy, tak pro něžné muže (a naopak) o tom, že i během války se dá díky fotbalu zažít dravá akce i romantická láska.Od 18:30 hodin pivo & soutěže. Na několika stanovištích budete moci porovnat svou výdrž, přesnost, odolnost a vytrvalost. Tři nejlepší si odnesou Maradonův dres. Občerstvení ve formě stánku s pivem před kinem zajistí Café Zámek.Od 20:30 hodin začne projekce filmu Diego Maradona. Nový film o výsluní i temných zákoutích profesionálního fotbalu a jeho králi, jehož pád zapříčinil jen jediný osudový okamžik.Film Diego Maradona měl velký úspěch na Festival de Cannes, v Česku ho poprvé uvidíme na Karlovy Vary International Film Festival a do českých kin jej přináší distribuční společnost Aerofilms.

„Tak si udělejte příjemný večer a přijďte za námi do kina! Máte se na co těšit!," přidává pozvání ředitelka kina Barbora Kuca Prágerová. (ber)

 

Poslat nový komentář