Queen v kině již tento týden!

Queen v kině již tento týden!
ilustrační foto MMP

Jak jsme již jednou psali, fanoušci legendární kapely Queen se budou moci vrátit do roku 1975 a znovu prožít průlomový koncert ze stadionu Hammersmith Odeon v Londýně. Tentokrát v Prostějově.

„Právě v Londýně byl poprvé živě nahraný i jeden z největších hitů Bohemian Rhapsody. Prostějovské kino Metro 70 bude promítat záznam vystoupení Queen: A Night in Bohemia v úžasném šestikanálovém zvuku a s obrazem vyčištěným právě pro velká plátna. Diváci si tak budou připadat, jako by si užívali energii Queen přímo v davu mezi fanoušky, jen u toho budou v pohodlí svého kina,“ nastínil šéf kina Ivan Čech.

Koncert ze Štědrého dne roku 1975 v Hammersmith Odeon je považovaný za průlom v kariéře Queen a za okamžik, kdy se z kapely stala opravdová hvězda. Záznam, který budou moci diváci zhlédnout 3. března 2016 v kině Metro 70 zachytil neuvěřitelnou energii Queen v čele s Freddiem Mercurym. Kromě zmíněného Bohemian Rhapsody zazněly i hity jako Now I’m Here, Keep Yourself Alive nebo God Save The Queen.

„Záznam připravený speciálně pro kina obsahuje navíc unikátní archivní záběry a rozhovory se všemi čtyřmi členy kapely, tím nabízí nejen úžasný zážitek z koncertu, ale i vhled do zákulisí přelomového roku 1975,“ uzavřel nabídku Ivan Čech. (Zdroj MMP)

Poslat nový komentář