Komu letos padne Zlatá jehla?

Soutěže mladých tvůrců, to je avantgarda a fantazie.
Soutěže mladých tvůrců, to je avantgarda a fantazie.

Renomé sloganu Prostějov město módy zachraňují dnes už pouze mladí oděvní tvůrci. Soutěže Doteky módy a Zlatá jehla mají už svou tradici a lákají budoucí tvůrce odívání z celé republiky. Zatímco v soutěži Doteky módy jsou již ceny rozdané, ve čtvrtek 10. května vyvrcholí Prostějovská Zlatá jehla. 

Galapřehlídku krásy a modelů mohou navštívit nejen studenti a žáci škol, ale i široká veřejnost, která má vztah k pěknému oblékání a hledá například inspiraci pro letní sezónu. Módní show pořádaná střední školou ART ECON začíná v 9.30 hodin ve Společenském domě. Jak naznačují názvy čtyř soutěžních kategorií – Znamení zvěrokruhu, Le´ts rock!, Absurdní realita, Móda je hra – půjde zcela určitě o hru s barvami, netradičními materiály a především s fantazií, která je mladým tvůrcům tak blízká.

„Zlatou jehlu připravujeme každý rok velmi pečlivě a jsme rádi, že i letos bude mít punc mezinárodnosti. Přihlásili se soutěžící nejen z Moravy a Čech, ale i ze sousedního Slovenska, Rakouska a Polska, určitě bude těžké vybrat tu nejlepší a nejatraktivnější kolekci,“ shodují se pořadatelé. A milovníci módy mohou být při tom, kromě soutěžních přehlídek je čeká i bohatý doprovodný program.  

(jap) 

Čtvrtek, Květen 10, 2012 - 09:30

Poslat nový komentář