Párty jen a jen pro pro dámy

Párty jen a jen pro pro dámy
ilustrační foto

Tentokrát jen v komorním prostředí Kavárny Malého prince v prostějovském Společenském domě se představí skupina The Rangers s jedinečnou ladies party plnou tance, kostýmních kreací, erotiky a krásných mužských těl. 

Vyhlášená pánská revue není nevkusným a pohoršlivým představením nahoty, je to především skvělá zábava a pohlazení pro oči a duši žen všech generací. Originálně pojatá dámská jízda vždy uchvátí dívky i ženy, které si mohou diskrétně vychutnat skvělé vystoupení pohledných mužů s vypracovanými svaly a ve šviháckých kostýmech. 

„Naše show je pro všechny ženy a dívky, které chtějí zažít opravdu originální zábavu, chtějí zapomenout na starosti všedního dne a alespoň na několik okamžiků dát volný průchod své fantazii a vášni. Pokud se tedy dámy nebojí bavit a chtějí se odreagovat, pak patří tenhle večer právě jim,“ formuloval pozvání mluvčí skupiny.

S pánskou revue vystupuje skupina víc než deset let. Erotickou show předvádějí ve vlastní choreografii nejen v Čechách a na Moravě, ale také na Slovensku nebo v Polsku. Zatímco vystoupení pro pány je nesčetně, inteligentní zábavy tohoto druhu pro ženy je jako šafránu. Takže dámy - The Rangers budou v Prostějově jen pro vás ve čtvrtek 24. května od 19.30 hodin.   

(jap) 

Čtvrtek, Květen 24, 2012 - 19:30

Poslat nový komentář