V sobotu byl v Krumsíně Den v barvách

V sobotu byl v Krumsíně Den v barvách
ilustrační foto

V Krumsíně se v sobotu uskutečnilo setkání zdravotně postižených z Prostějovska. V místním sportovním areálu pro ně pořadatelé z TJ Sokol Krumsín pod patronátem senátorky Boženy Sekaninové připravili „Den v barvách“ plný her, soutěží a zábavy.

Pro zdravotně postižené není zrovna příliš akcí, kde se mohou potkávat a dopřát si pohodu a zábavu při soutěžích a hrách. TJ Sokol Krumsín pořádá tato setkání již bezmála desítku let. Program sobotního setkání handicapovaných dětí byl sestaven tak, aby zaujal každého. Vystřídaly se v něm  složky integrovaného záchranného systému – ukázky předvedla městská policie, Hasičský záchranný sbor z Prostějova, místní dobrovolní hasiči, parašutisti, modeláři, Psí školička Mája. Vše doplnila taneční vystoupení místních skupin a nechyběly samozřejmě ani hry a soutěže pro děti a pořádná diskotéka. 

Akce se uskutečnila především zásluhou řady sponzorů, kteří setkání zdravotně postižených finančně podporují nebo věnují věcné ceny a dárky. „Děkujeme všem sponzorům za jejich stálou podporu, bez jejich účasti bychom nemohli tak rozsáhlou akci pořádat vzhledem k daným ekonomickým podmínkám. Svou osobní účastí se mohou přesvědčit, kam směřují jejich dary a za jakým účelem,“ vyjádřil vděčnost Zdeněk Soldán z pořádající TJ Sokol Krumsín.   

(jap)

Poslat nový komentář